Motivation

Motivationen til at skabe en ny kultur

Ændring af vaner tager tid, og skabelse af en helt ny kultur kræver en vedvarende indsats.

Det er derfor en go idé at holde medarbejdernes gejst intakt så længe som muligt -

og helst indtil nye gode vaner er skabt, og en kultur er opstået.


Indhold i Motivationsmodulet

- 3 foredrag med temaer inden for sundhed, ernæring, arbejdsmiljø, trivsel og udvikling.

- Nudging-pakke

 

Foredrag

Vi samarbejder med en række specialister indenfor disse områder, så der er mulighed for at vælge blandt en række emner. Du kan derfor sammensætte foredragspakken efter ønske afhængigt af, hvad der er efterspørgsel efter, behov for eller hvad der er "oppe i tiden"

Foredragene bliver afholdt i din virksomhed, og kan tilrettelægges fra gang til gang. Vi holder styr på forløbet, og kontakter dig når det er tid til "et kærligt puf" i den gode retning.

 

Nudging pakke

For at fastholde motivation og fokus i hverdagen, følger der også en nudging-pakke med. Nudging tager udgangspunkt i adfærdsforskning og er interessant, fordi det handler om at inspirere til nye vaner med lidt positivt psykologi.

Nudging handler om at "skubbe" til medarbejderne, så de hele tiden bliver påmindet, inspireret og motiveret til en bestemt adfærd. Pakken består af en række fysiske og synlige "værktøjer" i form af roll-ups, plakater og "fodspor" men også en række digitale elementer, som e-mails og udfordringer. 

                                                                                                                                    Kom i gang nu

Få adgang til OfficeFits motiverende onlineprogram

Med OfficeFits motiverende onlineprogram er det muligt at konkurrere mod kollegaer, venner eller andre virksomheder om, hvem der

 

  • forbrænder mest
  • går flest skridt
  • cykler længst 
  • og meget mere...

 

OfficeFits program indeholder flere udfordringer. En motiverende udfordring kan f.eks. være, hvem der cykler først fra Skagen til Gedser, eller først kommer til toppen af Mount Everest, med kontorstepperen.

Med standen fra OfficeFit får du adgang til mere end 100 forebyggende øvelser, som afhjælper de mest kendte kontorskader. Øvelserne er designet efter, at du kan udføre dem på kontoret og i dit arbejdstøj.

Hver morgen ligger et program klar, som ser på et eller flere problemområder. Et problemområde kan f.eks. være, at du oplever smerter i nakke og lænd som følge af for meget stillesiddende arbejde.

Med programmet følger billeder og tekst. Hver medarbejder har sit eget log-in til OfficeFit, og kan følge sin egen træning. Under topresultater kan din arbejdsplads se firmaets samlet resultat og se sin placering i forhold til andre virksomheder.