“Ambitiøs og løsningsorienteret konsulent søges.

Deler du vores drøm og vision om at gøre en forskel, og kunne du tænke dig at blive en del af et super engageret team, som brænder for forebyggelse, sundhed og trivsel.

Vil du være med til at sætte dit præg på en virksomhed, der er i rivende udvikling, så er du måske vores nye konsulent i OfficeFit ApS.”

Hvem er vi og hvad er vores vision?

Den stillesiddende kultur har store sundhedsmæssige og økonomiske konsekvenser for den enkelte medarbejder, virksomheder og samfundet. OfficeFit har en drøm og en klar mission om at ændre den stillesiddende kultur til en mere aktiv og energisk kultur og levere totalløsninger inden for sundhed og trivsel, som skaber finansiel og menneskelig værdi.

OfficeFit ApS. er markedsledende indenfor sundhed, velvære og arbejdsmiljø for alle personer med ensartet stillesiddende arbejde.

I Danmark er der ca. 1.2 millioner erhvervsaktive, der har et stillesiddende arbejde. Kombineret med en travl hverdag og ofte en lidt usund livsstil er dette en medvirkende årsag til den kraftige stigning i livsstilssygdomme, som vi oplever både i Danmark og store dele af den vestlige verden. Det er en udvikling vi vil vende!!

Som en del af vores sundhedskoncepter bringer vi bevægelse ind på arbejdspladsen, så man kan opnå den gavnlige effekt af bevægelse, hvilket er med til at øge energiniveauet, reducerer sygefraværet og skabe større arbejdsglæde for medarbejderen og bedre bundlinje for den enkelte virksomhed.

Vi har takket være vores dedikerede medarbejdere allerede opnået en bred udbredelse med vores sundhedskoncepter og samarbejder i dag med nogle af landets største virksomheder. Herudover har vi en forskningsmæssig tilgang og samarbejder i øjeblikket med Aalborg Universitet vedr. adfærd og motivation.

I Officefit har vi fokus på høj kundeservice og relationsskabende kundedialog.

Officefit er en landsdækkende virksomhed med hovedkontor og lager i Holstebro.

Dine arbejdsopgaver?

Du skal varetage rådgivning, salg og holde kontakten til nye og eksisterende kunder og optimere Officefits markedsposition på Sjælland.

 

Du skal proaktivt servicere kundeporteføljen, pleje og udbygge kunderelationerne og til stadighed udbygge dit netværk. Jobbet indebærer kundeansvar og møder med beslutningstagere i både det private erhvervsliv og offentlige/statslige virksomheder.

Du planlægger, gennemfører og følger struktureret op på afholdte møder.

 

Du skal identificere muligheder, præsentere sundhedsløsninger, udarbejde tilbud og forhandle ordrer samt koordinerer sundhedsprojekter mv.

 

Du skal arbejde tæt sammen med den administrative leder, som blandt andet hjælper dig med planlægning af møder m.v.

 

Du skal kunne præsentere samt afholde vores motivationsoplæg overfor et større eller mindre publikum i forbindelse med vores implementeringsprocedure.

Du skal være med til at udvikle forretningen og bidrage til selskabets fortsatte vækst, succes og opfyldelse af ambitiøse målsætninger.

Du bliver målt på dine resultater, indsatser samt evnen til at opsøge og etablere nye kunder og netværk.

Du får rig mulighed for at sætte dit aftryk på udviklingen og måden, vi gør tingene.

 

Lidt om dig:

Du har erfaringer og gerne tydelige resultater fra opsøgende projektsalg, hvor målgruppen er både private og offentlige virksomheder.

En personlig fremtræden, der understøtter en sund livsstil og glæden ved at være i bevægelse.

Du har gennemslagskraft og er ikke bange for at sidde til møder med højtstående chefer og beslutningstager.

Du brænder for og vil arbejde med sundhed og bevægelse på kommercielle vilkår.

Du motiveres af mål og sætter ambitiøse, realistiske mål for dig selv i dit arbejde.

Du har gode forhandlingsevner og god økonomisk forståelse, dette gerne kombineret med branchekendskab indenfor en eller flere af vores kundesegmenter.

Du har måske en sundhedsfaglig baggrund.

Du har gå-på-mod og let til smil. Du skal kunne have mange bolde i luften – det er derfor også meget vigtigt, at du er punktlig og har ordenssans.

Du kan arbejde selvstændigt, men også i et team.

Du har kørekort til kategori B

Vi tilbyder:

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job. Dit primære arbejdsområde vil være Sjælland med udkørsel fra eget hjem. Det vil derfor være at foretrække, at du er bosiddende på Sjælland. Du skal dog forvente, at møder i hele Danmark kan forekomme ligesom du skal kunne komme til hovedkontoret i Holstebro ca. én gang i måneden i forbindelse med personalemøder og uddannelse.

Vi stiller en ny Ford Focus stationcar business på gule plader til din rådighed. Ligeledes naturligvis mobiltelefon, bærbar pc, m.v. Din løn vil være attraktiv og bestå af en grundløn på 30.000 kr. samt bonus og pension.

Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer, som er ambitiøse og prægede af holdånd og glæden ved at gøre en forskel.

Vi står klar til at sætte dig godt ind i OfficeFits sundhedsløsninger, og du kan forvente en god og uformel omgangstone, hvor din stemme bliver hørt, og hvor der er plads til nye idéer.

Stillingen er til tiltrædelse fra d. 01. januar 2019

Hvis du finder jobbet interessant, så send din ansøgning til active@officefit.dk senest den 12. oktober 2018. Der forventes samtaler i løbet af november. Vedhæft gerne foto af dig selv.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker uddybning af arbejdsfunktion, så er du meget velkommen til at kontakte en af følgende:

Adm. direktør Kristian Bjerg på tlf. 20571844

Indkøbsdirektør Mogens Holm på tlf. 20353009

Administrativ leder Saedah Harboe på tlf. 71745434

 

Tiltrædelse fra d. 01. januar 2019

Ansøgning sendes til: active@officefit.dk

Sendes senest: 12. oktober 2018

Kontaktpersoner:

– Adm. direktør Kristian Bjerg på tlf. 20571844

– Indkøbsdirektør Mogens Holm på tlf. 20353009

– Administrativ leder Saedah Harboe på tlf. 71745434