Prøv at gå en tur og mærk,

hvordan det næsten er magi for din hjerne – og kreativitet

Motion i arbejdstiden.

Ny undersøgelse viser, at sundhedsindsatser, som kræver en lille nedsættelse af arbejdstiden, ikke medfører nedsat produktivitet.

Return On Investment

At have sunde medarbejdere, der trives på arbejdspladsen, kan betaler sig for virksomheden og kan aflæses i virksomhedens regnskab.

Vores kontor

Alle har et gåbånd eller kontorcykel så alle har muligheden for at bevæge sig imens de arbejder. I midten af kontoret har vi en stand med alt muligt udstyr, til fri afbenyttelse.

Walk and talk!

Information og inspiration.

I Danmark er det ca. 1,2 mio. erhvervsaktive, der har stillesiddende arbejde. Kombineret med en travl hverdag og ofte lidt usund livsstil,

er dette en medvirkende årsag til den kraftige stigning i livsstilssygdomme, som vi oplever både i Danmark og store dele af den vestlige verden.

 

Det er en udvikling, vi gerne vil vende!

 

Vi ønsker at bringe bevægelse ind på din arbejdsplads, så du kan opnå den gavnlig effekt af motion, uden at det går udover din effektivitet. Al forskning viser nemlig, at motion i arbejdstiden er sundt og effektivt. Det er med til at reducere kortidssygefraværet og skabe større arbejdsglæde. Når du har mulighed for at gå på et løbe-gåbånd eller køre på en cykel, får din hjerne mere energi og ilt, og du har nemmere ved at koncentrere dig i løbet af din arbejdsdag.

Med OfficeFits motiverende online-program kan dig og din arbejdsplads styrke motivationen og fællesskabet omkring det, at være sund og aktiv. Du kan opstille personlige mål, men samtidig kan dig og en kollega udfordre hinanden og se, hvem der f.eks. først går Danmark Rundt. Afdelinger kan også konkurrere imod hinanden og se, hvem der f.eks. forbrænder flest kalorier på en måned. OfficeFit har allerede i dag solgt til mange arbejdspladser med stillesiddende arbejde rundt om i Danmark, heriblandt nogle af landets allerstørste virksomheder.