OfficeFit Home

Vi hjælper dig med at indrette et aktivt hjemmekontor - og vi kalder det OfficeFit Home

Arbejder du hjemmefra? Derfor er OfficeFit Home noget for dig

Når man arbejder hjemmefra, får man hurtig en anden hverdag. Måske plejer du at cykle til og fra arbejde, går op og ned ad trapper i løbet af din arbejdsdag eller smutter forbi træningscentret på vej hjem. Men nu får du pludselig ikke den bevægelse og variation, som er så livsvigtig for både børn og voksne. 

Når du sidder dårligt og fastlåst ved spise/skrivebordet, kan det ofte lede til smerter i muskler og led, som kan sætte sig i form af spændingshovedpine, ondt i ryggen og lændesmerter. Men det er ikke kun fysisk, at vi mærker en forskel derhjemme – det er også mentalt. Vi mangler fællesskabet, kollegaerne og den faglige sparring over en kop kaffe, ansigt-til-ansigt.

Hvad kan du så gøre ved dét? Vi ved fra al forskning, at bevægelse og variation har en stor indflydelse på vores fysiske og mentale sundhed. Derfor er OfficeFit Home din mulighed for at slå to fluer med et smæk. Du kan gå eller cykle – og arbejde på samme tid. Herudover får du bl.a. adgang til OfficeFit App med sjove udfordringer og adgang til +200 forebyggende øvelser, som du kan sammensætte efter dit behov.

OfficeFit Home henvender sig både til privatpersoner og virksomheder, der ønsker at tilbyde sine medarbejdere en aktiv hjemmearbejdsplads – f.eks. gennem en bruttolønsordning.

OfficeFit Home fås fra

25 kr.

pr. måned

Hvorfor er bevægelse så vigtigt?

Som følge af den digitale udvikling er både børn og voksne blevet mere og mere stillesiddende. Men udfordringen opstår, fordi vi mennesker er skabt til bevægelse, for at kroppen kan fungere optimalt. Derfor er stillesiddende arbejde en rigtig stor belastning – også selv om du har en god stol og andet ergonomisk udstyr. Hvis du sidder ned for lang tid ad gangen, har det en negativ effekt på:

• smerter i muskler og led
• manglende energi
• kreativitet
• hukommelse
• og mange andre ting

Man kan sige, at når du sidder ned, så er det ligesom at knække et sugerør på midten; der kommer simpelthen ikke noget igennem, hverken blod eller ilt, eller i hvert fald slet ikke nok.

På den lange bane er konsekvenserne af stillesiddende adfærd en markant øget risiko for udvikling af type-2 diabetes, hjerte-kar-sygdomme mv. Og faktisk er antallet af type 2-diabetikere mere end tredoblet i Danmark siden 1995.

OfficeFit Home

Vælg den løsning, der passer dig bedst

Med OfficeFit Home har du mulighed for at indrette en ny og aktiv hjemmearbejdsplads på abonnement. Men konceptet kan også bruges af resten af familien, f.eks. når børnene spiller computerspil eller skal lave lektier derhjemme.

OfficeFit Home består af 4 løsninger: 

Uanset hvilken pakke du vælger, betaler du et fast beløb hver måned. Hvis du vælger at fortsætte efter aftaleperioden falder beløbet markant – du kan også uden ekstra omkostninger opsige efter aftaleperioden. 

Har du spørgsmål til OfficeFit Home, kan du altid ringe til os. Vi har en masse erfaring og værktøjer, der kan hjælpe dig i bevægelse.

OfficeFit Home

Du betaler et fast beløb hver måned, vælger du at fortsætte efter aftaleperioden falder beløbet markant.

OfficeFit Home

Alt dette får du, når du tegner en abonnementsaftale på OfficeFit Home

Vidste du, at forskningen viser, at en times koncentreret motion i f.eks. fitnesscentret ikke kan kompensere for de mange timer, som du er stillesiddende i løbet af din arbejdsdag

OfficeFit Home: Startkit

Hvad indeholder et startkit?

OfficeFit Home handler ikke kun om kontorudstyr. Det handler også om en livsstils- og kulturændring. Du bliver del af et team, hvor vi hjælper dig til at opbygge nye og sunde vaner – og nedbringe den stillesiddende adfærd, derhjemme, på kontoret og sammen med familien. 

Et startkit indeholder: 

  • træningselastik
  • balancepude
  • fingerbold

Med redskaberne kan du lave mange forebyggende øvelser, og du kan hente masser af inspiration i OfficeFit App.

OfficeFit Home: Kickoff

Vi hjælper dig i gang med et virtuelt kickoff

Vi kickstarter en ny og aktiv kultur på dit aktive hjemmekontor med et virtuelt kickoff, som du selvfølgelig ser stående frem for siddende. Til kickoff bliver du klogere på fordelene ved bevægelse og variation i arbejdstiden. Kickoff varer en halv time, og tiden er rigtigt godt givet ud.

Formålet med et kickoff er at give dig en forståelse af problemstillingen omkring stillesiddende adfærd, så du bliver motiveret og inspireret til at tage dit nye, aktive hjemmekontor i brug med det samme.

Efter levering, modtager du en velkomstmail med vores virtuelle kickoff.

OfficeFit Home: Onboarding

Vi hjælper dig med at opbygge nye og sunde vaner

Gennem vores onboarding program hjælper vi dig med at styre processen og omsætte vores fælles mission om en ny og aktiv kultur til konkret adfærd på hjemmekontoret. 

Med onboarding programmet får du konkret viden samt gode råd og anbefalinger, der skal inspirere og motivere dig til komme op af stolen og i bevægelse derhjemme. Du er derfor garanteret en god start og en hjælpende hånd til at skabe en ny og sund adfærd allerede efter det virtuelle kickoff.

Formålet med onboarding er, at du får en kærlig reminder om, hvorfor bevægelse er vigtigt, og hvordan det kan blive en naturlig del af din hverdag. Forløbet strækker sig over 90 dage, og lander direkte i din indbakke.

OfficeFit Home

Med OfficeFit Home er det muligt at slå to fluer med et smæk, fordi det er muligt at være fysisk aktiv og arbejde på samme tid

OfficeFit Home: OfficeFit app

OfficeFits app? Sådan adskiller den sig fra andre fitness-apps, du kender

OfficeFits app er ikke en fitness-app. Den har derimod fokus på bevægelse og variation i arbejdstiden. Derfor er udfordringer og øvelser også sammensat ud fra, at du ikke skal stå og puste og svede. Du modtager heller ikke råd og vejledning til, hvordan du får store overarme. 

I stedet får du tips og tricks til, hvordan man kan få (mere) bevægelse og variation ind i hverdagen. Du kan ovenikøbet  bruge appen til leg og bevægelse sammen med dine børn i fritiden.

Med OfficeFit App får du et klart overblik over, hvor meget du har bevæget dig i arbejdstiden, som gør det nemt for dig at sætte nye mål. Du kan lave forskellige udfordringer som f.eks. at stå et København-maraton, cykle tværs gennem USA eller gå Bornholm rundt. Herudover får du også mulighed for at sammensætte dit eget forebyggende program. I appen har du mulighed for at angive, hvilke dele af kroppen, du gerne vil fokusere på, du angiver også tid og redskaber til rådighed – og så er du i gang.

OfficeFit Home: OfficeFit Calendar

Vi motiverer dig året rundt via OfficeFit Calendar

Vi er vanemennesker af natur. Det er derfor meget nemt at falde tilbage i gamle vaner, mens det kræver opmærksomhed og planlægning at udvikle og opbygge en ny vane.

Derfor modtager du hver måned konkrete råd og anbefalinger til, hvordan du kan få (mere) bevægelse og variation i arbejdstiden derhjemme, mens du arbejder. Og samtidig hvad du kan gøre, hvis motivationen daler.

Med hjælp fra vores motivationsteam, OfficeFit App og OfficeFit Calendar hjælper vi dig med at skabe en mere aktiv og energisk kultur på hjemmekontoret.

OfficeFit Home

Har du andre ønsker til din hjemmearbejdsplads, f.eks. en kontorstol, skærmforhøjer, tastatur eller mus, kan vi også hjælpe med det

OfficeFit Home: Hæve/sænkebord

Med et hæve/sænkebord kan du forbrænde, hvad der svarer til 7-9 maratonløb på 1 år

Med et hæve/sænkebord er det muligt for dig at bryde den stillesiddende adfærd i løbet af din hjemmearbejdsdag. 

Udover du fordobler din forbrænding ved at stå op, forebygger du også smerter i muskler og led. Det gør du, fordi du aktiverer hele din muskulatur ved at stå op – det gør du ikke ved at sidde i en statisk arbejdsposition ved et spisebord, som langt fra er designet til mange timer bag en computerskærm.

Et hæve/sænkebord er inkluderet, hvis du vælger:

Der er tale om et klassisk, elektronisk hæve/sænkebord med hvid bordplade, hvor du kan vælge mellem hvidt eller gråt stel. Du kan vælge mellem størrelserne: 

  • 100 x 80 cm
  • 120 x 80 cm
  • 140 x 80 cm

Både kontorcyklen og gåbåndet kan bruges med vores hæve/sænkeborde.

Hvis du ikke ønsker at fortsætte med din sundhedsløsning efter de aftaleperioden, kan hæve/sænkebordet købes til 1 kr. Ønsker du ikke at købe bordet for 1 kr., vil vi donere hæve/sænkebordet til skoler, som derved kan få mere bevægelse ind i undervisningen

Vidste du, at hvis du står op og arbejder 3 timer hver dag, fra mandag til fredag, så vil du, når året er omme, have forbrændt hvad der svarer til 7-9 maratonløb – uden at have taget løbetøjet på.

OfficeFit Home: Gåbånd eller kontorcykel

Er det muligt at koncentrere sig samtidig med, at man går eller cykler?

Svaret er JA. Faktisk kan det sammenlignes med dengang du skulle lære at køre bil. I starten var du usikker og skulle lige lære, hvordan det fungerer med kobling, bremser og speeder. I dag sætter du dig bare ind i bilen og kører – det er det samme med vores kontorcykler og gåbånd.

Vi tilbyder kun det bedste til vores kunder. Det betyder, at vores gåbånd og kontorcykler er af højeste kvalitet, der er designet til daglig brug. Gåbåndet og kontorcyklen, som er en del af StayFit og StayActive, har en nypris på 17.770,00 kr. ekskl. moms.

Har du børn eller unge i husstanden, kan kontorcyklen og gåbåndet også bruges af dem, når de f.eks. skal lave lektier og game med vennerne.

Vi anbefaler, hvis du selv har et hæve/sænkebord, at skrivebordet som minimum har en højde på 125 cm og en bredde mellem bordbenene på 80cm, for at det er kompatibel med kontorcyklen eller gåbåndet.

Du kan læse mere om kontorcyklen her – og om gåbåndet her

OfficeFit Home: OfficeFitPlus*

Med OfficeFitPlus kan du samle din sundhedsindsats hos én leverandør – nemlig OfficeFit

Hvis du som virksomhed har tegnet en abonnementsaftale på OfficeFit Home, er OfficeFitPlus inkluderet. Det betyder, at din virksomhed får minimum 15% rabat, når du køber følgende sundhedsydelser gennem OfficeFit:

Med OfficeFitPlus kan vi være din leverandør omkring ALT, der omhandler sundhed og trivsel i din virksomhed. Vi har haft kunder, der har fået skræddersyet deres forløb, så det både indeholdt mere bevægelse og variation i arbejdstiden, kombineret med et mentalt sundhedstjek. Mental og fysisk sundhed hænger altid sammen, og kan ikke skilles ad. Vil du vide mere om OfficeFitPlus, kan du læse om det her.

*OfficeFitPlus er kun en del af din OfficeFit Home pakke, hvis abonnementsaftalen er tegnet via din virksomhed. Dvs. enten betaler din virksomhed dit aktive hjemmekontor 100%, eller/og du får beløbet modregnet i din bruttoløn, f.eks. gennem en bruttolønsordning.

OfficeFit Home: service, vedligehold og levering

Vi klarer alt det praktiske: service, vedligehold og gratis levering til en erhvervsadresse

Uanset hvilken løsning du vælger, er service og vedligeholdelse en del af din abonnementsaftale. Vi leverer altid gratis til erhvervsadresser med egne biler, hvorfra medarbejderne selv kan tage den aktive arbejdsplads med sig hjem. 

Ønsker du levering til din hjemmeadresse, så koster dette tilvalg kr. 200,- pr. levering, ekskl. moms. Vi leverer helt ind på dit hjemmekontor, hvad enten det er i en kælder, i stueplan eller på 5.sal. Vores dygtige montører kan også være behjælpelige med montering af hæve/sænkebord. Montering er et tilvalg og koster kr. 200,- pr. montering, ekskl. moms.

OfficeFit Home

7 gode grunde til, du skal vælge et aktivt hjemmekontor fremfor en traditionel kontorstol

Få personlig rådgivning

Hej, jeg hedder
Sebastian og jeg er sundhedsrådgiver