Cookiepolitik og persondata

 

Introduktion

Når du klikker ind på hjemmesiden, indsamler OfficeFit oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles. Herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

 

Cookies

 

Hvad er Cookies?

Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer og mobil, der har til formål at huske indstillinger, udføre statistisk og målrette annoncer. Cookies indeholder ikke virus. Det er fx cookies, der gør, at du ikke skal logge på OfficeFits software, hver gang du besøger OfficeFits hjemmeside.

Det er muligt at slette og blokere cookies. Se vejledning:

http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer blive mindre relevante for dig. Du kan også opleve, at vores hjemmeside ikke fungerer optimalt, samt at der vil være indhold du ikke kan få adgang til.

Hvad bruger vi Cookies til?

Cookies fortæller os noget om dit besøg. Her indsamler vi information om, hvor lang tid du er på vores hjemmeside, hvilke sider du besøger, hvilken browser du bruger, geografiskplacering, IP-adresse, om du har besøgt os før, hvilke annoncer du ser osv. Gennem trafikmåling og statistik kan vi lave målrettede annonce og sikre os, at du ikke ser den samme bannerreklame igen og igen. I stedet ser du reklamer, der har din interesse.

Hvilke tredjeparter bruger vi?

  • Google Analytics
  • Facebook
  • Linkedin
  • Leadscoreapp
  • Sleeknote
  • Mailchimp

 

Personoplysninger

 

Hvad er personoplysninger?

OfficeFit indsamler og behandler personoplysninger, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer, registrerer dig som brugere i vores software og kontakter os via. kontaktformularen på vores hjemmeside. Det er primært oplysninger som:

  • Navn
  • Adresse
  • Postnummer
  • E-mail
  • Køn
  • Alder

Når du f.eks. tilmelder dig vores nyhedsbrev eller opretter dig som bruger i vores software, giver du samtykke hertil, og indtaster frivilligt selv informationer. Du kan også her blive spurgt ind til interesser og kendskab til OfficeFit.

Hvad bruger vi personoplysninger til?

Vi bruger oplysninger til at identificere dig som bruger og vise dig annoncer, som har din interesse. Herudover bruger vi dine oplysninger til at optimere vores service og indhold.

Vi benytter tredjeparter til opbevaring og behandling af data. De behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Disse tredjeparter er omtalt i afsnittet om ’Cookies’ ovenfor.

Sikkerhed

Uanset om vi behandler dine oplysninger på baggrund af et køb eller fordi du har givet samtykke til at modtage vores nyhedsbrev, behandler vi dine oplysninger i overensstemmelse med persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Kontakt

Hvis du ønsker at vide, hvilke personlige oplysninger vi har om dig, kan du henvende dig til active@officefit.dk eller ringe til 20 41 01 81. Det gælder også, hvis du ønsker at få slettet personlige oplysninger, eller har andre indsigelser.

Du kan til enhver tilbagekalde dit samtykke til vores nyhedsbrev (hvor du modtager den nyeste viden og tilbud indenfor sundhed og trivsel). Det gør du ved at klikke på linket nederst i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over behandling af dine personlige oplysninger, kan det ske til Datatilsynet.

Med venlig hilsen

OfficeFit ApS
Gartnerivej 29
7500 Holstebro
CVR 35828702
E-mail: active@officefit.dk
Telefon: 20 41 01 81

Forside » Cookie- og persondatapolitik

Tilmeld dig vores software i dag!

Når du tilmelder dig vores software vil du også modtage vores nyhedsmail, hvor du får e-bogen: 'Hvorfor din sundhedsstrategi ikke altid bliver en succes, og hvad du kan gøre ved det?'

 

I den første del af vores e-bog kommer vi ind på, hvordan du undgår disse 3 barrierer, når du udarbejder jeres sundhedsstrategi:

Barriere #1 - Vores formuleringer er for abstrakte

Barriere #2 - Vores kollegaer er skeptiske

Barriere #3 - Forandring tager tid

 

Bonus: Du får også 5 nudging-plakater, der motiverer dig og dine kollegaer til variation og bevægelse i arbejdstiden.

 

Når du tilmelder, accepterer du samtidig, at vi må sende mails med historier, videoer og gode tilbud om sundhed og trivsel på arbejdspladsen.