Sundhedsdage, forløb og firmaevents med Henrik Leth

Som en del af vores Bevægelseskoncept får du adgang til OfficeFitPlus, hvor du opnår særlige priser og rabatter på andre sundhedsydelser så som: sundhedsdage, forløb og firmaevents.

 

OfficeFit er stolte af at kunne fortælle jer, at vi er gået sammen med motivationsekspert Henrik Leth, der tilbyder motiverende medarbejderoplevelser, firmaevents og sundhedsdage med fokus på udvikling af arbejdsglæde, trivsel og mental sundhed.

Når din virksomhed vil booste trivsel, fællesskab og motivationen, så gør brug af vores stærke partnerskab med Henrik Leth. God fornøjelse.

 

Som OfficeFit kunde får du minimum 15% på alle sundhedsydelser.

1: Motivation og handlekraft - et aktiv foredrag med Henrik Leth & Mikael Kjærsgaard Møller

Fantastisk, underholdende firmakoncept udviklet af Henrik Leth. Eventet er løftestang til fællesskab, mental sundhed, succes og arbejdsglæde, og alle kan være med.

Vinderkultur handler om at vinde sammen og sammen kan vi mere. Men det handler også om at passe på os selv så vi holder på den lange bane.

 

Hvordan kan vi skabe og bevare fokus på vores mentale sundhed i en travl hverdag? Hvordan kan vi bruge restitution og værdibaseret ledelse til at skabe et højt niveau af trivsel i livet?

 

Eventet er meget mere end træning, og I kan glæde jer til en fantastisk oplevelse, hvor alle går hjem med følelsen af at have opnået noget særligt både individuelt og sammen.

 

Jab, jab og en lige højre! Inspirerer jeres ansatte med en underholdende motionsboksesession, hvor I lærer at koordinere slag, øver teknik og får sved på panden. Den bedste afslutning på en krævende mødedag eller som kickoff på jeres nye strategi.

Vi har pletpuder, boksehandsker, god musik og guider jer igennem et inspirerende aktivt foredrag, der får grin, energien og samhørigheden i top.

Mikael underviser jer i mental sundhed med intro til meditation og yoga. I går hjem med en taknemmelig krop og en masse grin på den mentale konto.

Spar 15% med OfficeFitPlus

Normalpris fra

18.885 kr.

for op til 30 deltagere
herefter pr. deltager 495 kr.

Pris fra

16.052 kr.

for op til 30 deltagere
herefter pr. deltager 420,75 kr.

2: Sundhedsdagen med Henrik Leth

Sundhedsdagen inspirerer jeres ansatte i feltet arbejdsglæde, sundhed, kost og motion

Vi inviterer jer med til aktiv, inkluderende og motiverende dag, hvor målet er at alle går hjem med en hænderne-over-hovedet oplevelse, med ny inspiration og et stærkere fællesskab på tværs i virksomheden.

 

Sundhedsdagen tilpasses og leveres til alle typer virksomheder.

 

Vi arbejder entusiastisk og passioneret for at finde det ultimative match mellem jeres ansattes behov og ønsker og de mange muligheder der er i forhold til at udvælge det rette indhold, program og location.

 

Sundhedsdagen kan planlægges i mange retninger. Måske ønsker I særligt fokus på mental sundhed? Måske er APV’en ikke som I ønskede, hvor det vil være bede at tænke i et forløb med fokus på arbejdsglæde og samarbejde? Måske skal det være et finurligt mix mellem foredrag, en workshop og et af vores populære firmaevents som afslutning.

 

Ønsker I at samle jeres ansatte om en aktiv dag med fokus på at styrke samhørighed og fællesskab i virksomheden, så lad os meget gerne bidrage og lad Henrik Leth facilitere dagen med masser af nytænkning, godt humør og sans for detaljen.

Indhold:

  • 3 eksperter i 3 forskellige områder med stor erfaring i undervisning af målgruppen. Som på det bedste sportshold har dagens 3 undervisere supplerende færdigheder, men arbejder mod vores fælles mål – at give jer en fantastisk dag!
  • Vi leverer hele rammen, udstyr, planlægning og indhold
  • I møder ind og guides gennem en spændende dag med det bedste af det bedste

Spar 15% med OfficeFitPlus​

Normalpris fra

27.500 kr.

for op til 30 deltagere
herefter pr. deltager 855 kr.

Pris fra

23.375 kr.

for op til 30 deltagere
herefter pr. deltager 726,75 kr.

3: Vinderkultur og arbejdsglæde med Henrik Leth

Styrk arbejdsglæden og forebyg stress og dårlig trivsel. Tilbyd jeres ansatte et motiverende trivselsværktøj, der vil løfte samarbejde, indbyrdes forståelse og holdånden i teamet.

Book Henrik Leth til at facilitere et struktureret motivationsforløb på 3 eftermiddage og lad jeres medarbejdere finde sammen om vejen til mere arbejdsglæde, engagement og et højt niveau af teamwork.

Workshoppen tager udgangspunkt i den aktuelle situation og tilpasses i fællesskab med ledelse og medarbejdere

Indhold:

 

  • Intro til FLOW hjulet
  • Teamcoaching og oplæg
  • Sjove teambuildingøvelser
  • Udvikling af fælles mål og indsatser
  • Opfølgning og forankring

Spar 15% med OfficeFitPlus

Normalpris fra

25.500 kr.

3 workshop  a 3 timer inkl.

indledende samtaler og forberedelse

Pris fra

21.675 kr.

3 workshop a 3 timer inkl.

indledende samtaler og forberedelse

OfficeFits Bevægelseskoncept

Vi hjælper dig med at fremme sundhed og bevægelse i arbejdstiden

Få personlig rådgivning

Hej, jeg hedder
Camilla og jeg er sundhedsrådgiver