Sundhedsdage, forløb og firmaevents med Henrik Leth

Som en del af vores Bevægelseskoncept får du adgang til OfficeFitPlus, hvor du opnår særlige priser og rabatter på andre sundhedsydelser som f.eks. sundhedsdage, forløb og firmaevents.

 

Vi er stolte af at kunne fortælle dig, at vi har indgået et samarbejde med motivationsekspert Henrik Leth, der tilbyder alt fra motiverende medarbejderoplevelser til firmaevents og sundhedsdage med fokus på udvikling af arbejdsglæde, trivsel og mental sundhed.

 

Ønsker du at styrke trivsel, motivation og fællesskab på din arbejdsplads, er et forløb eller event med Henrik Leth derfor lige noget for dig!

 

Som OfficeFit-kunde får du minimum 15 % på alle sundhedsydelser.

"Motivation og handlekraft" - et aktivt foredrag med Henrik Leth & Mikael Kjærsgaard Møller

Et fantastisk underholdende firmakoncept udviklet af Henrik Leth. Eventet er løftestang til fællesskab, mental sundhed, succes og arbejdsglæde, og alle kan være med.

Vinderkultur handler om at vinde sammen – og sammen kan vi mere, end vi tror! Men det handler også om at passe på sig selv, så vi ikke bukker under fysisk eller mentalt.

 

Foredraget fokuserer på, hvordan vi kan styrke og bevare vores mentale sundhed i en travl hverdag, og hvordan restitution og værdibaseret ledelse kan bruges til at skabe et højt niveau af trivsel i livet.

 

Eventet er meget mere end træning, og du kan godt glæde dig til en fantastisk oplevelse, møntet på at give dig følelsen af at have opnået noget særligt både individuelt og sammen med dine kollegaer.

 

Bliv Muhammad Ali for en dag

 

Jab, jab, og én lige højre! Test dine skills i en underholdende motionsboksesession, hvor du og dine kollegaer lærer at koordinere slag, øver teknik og får sved på panden – en perfekt afslutning på en krævende mødedag eller som kickoff på jeres nye strategi.

Vi har pletpuder, boksehandsker, god musik, og vi guider dig og dine kollegaer igennem et inspirerende, aktivt foredrag, der giver højt humør, energi og samhørighed.

 

Alt imens gør Mikael Kjærsgaard Møller jer klogere på mental sundhed med intro til meditation og yoga. Glæd dig derfor til at forlade eventet med en taknemmelig krop og et stort smil på læben!

Spar 15 % med OfficeFitPlus

Normalpris fra

18.885 kr.

for op til 30 deltagere
(herefter pr. deltager 495 kr.)

Pris fra

16.052 kr.

for op til 30 deltagere
(herefter pr. deltager 420,75 kr.)

Kom til sundhedsdag med Henrik Leth

Få en spændende dag med fuldt fokus på arbejdsglæde, sundhed, kost og motion.

Tag med til en aktiv, inkluderende og motiverende dag, hvor målet er, at du og dine kollegaer går hjem med en hænderne-over-hovedet-oplevelse med ny inspiration og et stærkere fællesskab på tværs af afdelingerne.

 

Sundhedsdagen tilpasses dine behov og leveres til alle typer virksomheder. Vi arbejder entusiastisk og passioneret for at finde det ultimative match mellem dine behov og ønsker og de mange muligheder, der er i forhold til at udvælge det rette indhold, program og lokation.

 

Sundhedsdagen kan planlægges i mange retninger. Måske du ønsker, at dagen skal fokusere på mental sundhed? Det kan også være, at APV’en på din arbejdsplads ikke er tilfredsstillende, hvorfor et forløb med fokus på arbejdsglæde og samarbejde kunne forbedre dette. Eller måske det skal være et finurligt mix mellem et foredrag, en workshop og et af vores populære firmaevents som afslutning?

 

Ønsker du, at I på din arbejdsplads skal samles om en aktiv dag med fokus på at styrke samhørighed og fællesskab i virksomheden? Så lad os meget gerne bidrage, og lad Henrik Leth facilitere dagen med masser af nytænkning, godt humør og sans for detaljen.

Det får du:

  • Spændende indhold og effektive værktøjer designet af 3 eksperter med hvert deres speciale.
  • Vi leverer hele rammen, udstyr, planlægning og indhold.
  • Du og dine kollegaer møder ind og guides igennem en spændende dag med det absolut bedste indhold. Formålet er nemlig at give jer en fantastisk dag!

Spar 15 % med OfficeFitPlus​

Normalpris fra

27.500 kr.

for op til 30 deltagere
(herefter pr. deltager 855 kr.)

Pris fra

23.375 kr.

for op til 30 deltagere
(herefter pr. deltager 726,75 kr.)

Skab vinderkultur og arbejdsglæde med Henrik Leth!

Styrk arbejdsglæden og forebyg stress og dårlig trivsel med et motiverende trivselsværktøj, der forbedrer indbyrdes forståelse, samarbejde og holdånd i dit team.

Få et struktureret motivationsforløb med Henrik Leth på 3 eftermiddage, der hjælper dig og dine kollegaer med sammen at finde vejen til mere arbejdsglæde, engagement og et højt niveau af teamwork.

Workshoppen tager udgangspunkt i den aktuelle situation og tilpasses i fællesskab med dig og resten af din arbejdsplads.

Det får du:

 

  • Intro til FLOW-hjulet
  • Teamcoaching og oplæg
  • Sjove teambuildingøvelser
  • Udvikling af fælles mål og indsatser
  • Opfølgning og forankring

Spar 15 % med OfficeFitPlus

Normalpris fra

25.500 kr.

3 workshop  af 3 timer inkl.

indledende samtaler og forberedelse

Pris fra

21.675 kr.

3 workshop af 3 timer inkl.

indledende samtaler og forberedelse

OfficeFits Bevægelseskoncept

Vi hjælper dig med at fremme sundhed og bevægelse i arbejdstiden

Få personlig rådgivning

Hej! Jeg hedder
Camilla, og jeg står klar til at hjælpe dig.