Derfor er mental sundhed også et vigtigt indsatsområde

Som en del af vores Bevægelseskoncept får du adgang til OfficeFitPlus, hvor du opnår særlige priser og rabatter på andre sundhedsydelser som f.eks. et mental sundhedstjek.

 

Det mentale sundhedstjek udføres af autoriserede psykologer, som via en webmåling og fortrolige samtaler med de enkelte medarbejdere opnår indsigt i den mentale sundhedstilstand på din arbejdsplads.

 

Som OfficeFit-kunde får du minimum 15 % på alle sundhedsydelser.

Sådan er forløbet i praksis

1. Opstart:

  • Opstartsdialog med ledelse og HR.
  • Intro til alle medarbejdere om valgfri deltagelse.
  • Plan for gennemførelse af web-måling og psykologsamtaler.

2. Gennemførelse: 

  • Web-måling: Hver medarbejder modtager et link til fortrolig udfyldelse af et spørgeskema (ca. 20 min. pr. medarbejder. Ingen forberedelse).
  • Samtale med en autoriseret psykolog om graden af arbejdsglæde og stolthed i det daglige arbejde (30 min. pr. medarbejder. Ingen forberedelse, og fortrolighed garanteret).

3. Rapportering:

  • Samlet afrapportering og gennemgang af virksomhedsresultatet inkl. anbefalinger af indsatsområder til øverste ledelse.
  • Gennemgang af teamresultat inkl. anbefaling af indsatsområder for lederteamet.

Du er velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål til forløb og indhold.

Som OfficeFit-kunde sparer du minimum 15 %

Normalpris fra

1.739 kr.

pr. medarbejder ved min. 8 samtaler

pr. dag, inkl. kørsel

Pris fra

1.478 kr.

pr. medarbejder ved min. 8 samtaler

pr. dag, inkl. kørsel

OfficeFit Bevægelseskoncept

Et mentalt sundhedstjek gør det usynlige synligt​.

Et mentalt sundhedstjek giver et konstruktivt billede af potentielle udviklingsområder

Hver dag sygemelder ca. 35.000 danskere sig pga. et psykisk dårligt arbejdsmiljø, som kan resultere i stress, udbrændthed, depression og psykosomatiske symptomer. Over 500.000 danskere føler sig udbrændt på jobbet, og op mod 50–60 % af det samlede sygefravær skyldes et psykisk dårligt arbejdsmiljø.

 

Men faktisk ønsker de fleste medarbejdere inderligt at kunne gå ind ad døren om morgenen med den største arbejdsglæde – og ud igen senere på dagen med den største stolthed over dagens indsatser og præstationer. Men for at ledelsen på din arbejdsplads kan skabe de rigtige rammer, hvor du og dine kollegaer trives, kræver det indsigt i den enkeltes mentale sundhed.

 

Det mentale sundhedstjek bidrager til at gøre det usynlige synligt. Det giver samtidig ledelsen på din arbejdsplads et konkret og konstruktivt billede af den præstationsmæssige sundhedstilstand og identifikation af potentielle udviklingsområder.

Hver time tæller. Sådan starter Christopher, ejer & CEO hos Kabooki, når han taler om nutidens arbejdsmiljø - og hvorfor han anbefaler, at alle får foretaget et mental sundhedstjek.

OfficeFits Bevægelseskoncept

Vi hjælper dig med at fremme sundhed og bevægelse i arbejdstiden

Få personlig rådgivning

Hej! Jeg hedder
Christine, og jeg står klar til at hjælpe dig.