Smid de ekstra kilo - og få mere energi og overskud

Som en del af vores Bevægelseskoncept får du adgang til OfficeFitPlus, hvor du opnår særlige priser og rabatter på andre sundhedsydelser såsom: kostforløb og madværksted.

 

En stor del af befolkningen fylder ”dårligt brændstof” på deres motor uden at vide det, hvilket giver konsekvenser som overflødige kilo på sidebenene, dårligere søvn, mindre energi og overskud, som i værste fald fører til stress og mistrivsel.

 

Der skal tænkes strategisk og langsigtet, hvis der skal ændres på holdningen til sundhed på arbejdspladsen. Det skal være en del af dagligdagen i virksomhederne på lige vilkår med frokostpause, pensionsordninger, rygning, kantineordning, personaleforeninger osv.

 

Som OfficeFit kunde får du minimum 15% på alle sundhedsydelser. 

Vi hjælper dig med at tilrettelægge et skræddersyet kostforløb

Vi tilbyder kostforløb og workshops, som giver ansatte og ledere indsigt i vigtigheden af den rette kost som brændstof, samt inspiration til god mad og sunde vaner.

Igennem dialog og vidensdeling belyses mulige uhensigtsmæssige tendenser i virksomheden, samt vaner og rutiner der ønskes forandret. Forløbene kan tilrettes til din virksomhed og der kan vælges til og fra i forhold til ønsker og behov.

Ofte vil deltagerne gerne have en eller to personlige samtaler med en sundhedskonsulent, hvilket også er muligt. Her kan der rådgives og vejledes i individuelle udfordringer tilpasset den enkelte. Samtalerne placeres oftest i starten af forløbet og i midten eller slutningen af forløbet, alt afhængig af forløbets længde. Har du yderligere spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte os.

Som OfficeFit kunde sparer du minimum 15%

Normalpris fra

15.840 kr.

inkl. kørsel og forplejning

Pris fra

13.464 kr.

inkl. kørsel og forplejning

Vi lærer dig og dine kollegaer alt det fundamentale ved sund kost

Et typisk forløb kører over 5 gange, hvor vores kost- og sundhedskonsulent besøger arbejdspladsen en gang om ugen. Det kan gøres kortere eller det kan gøres længere. Deltagerne vil lære alt det fundamentale ved en sund kost, så de bliver i stand til, på egne vegne, at vælge til og fra.

Emnerne er f.eks. madmængder, makronæringsstoffer, mellemmåltider, blodsukker, varedeklarationer, vaner og forandring, stress og meget mere. Jo længere et forløb varer, des flere emner kommer vi igennem.

Vejningen er frivillig, men et tilbud som mange benytter sig af, når det nu er en mulighed. Vejningen foregår på en Tanita kropsanalysevægt som viser vægt, muskler, fedt, BMI, body-age mm.

Du er velkommen til at ringe, hvis du vil vide mere om, hvilke emnerne du kan vælge imellem, og hvordan et forløb kan skræddersyes efter virksomhedens behov og ønsker.

På arbejdspladsen faciliterer vi ofte de usunde valg, f.eks. kageordning, fastfood eller hurtige madpakker med snacks og kiks.

Madværkstedet: Vi står for alt det praktiske: køkken, indkøb, menu og facilitering

Ofte giver madlavning et godt fællesskab og det er sjovt og hyggeligt, både at lave mad og spise sammen, men hvem vil lægge hus til og sørge for at der bliver købt ind? Når ”Madværkstedet” vælges til, så bliver der sørget for både køkken, indkøb, menu og opskrifter, og alt hvad I skal gøre, er at møde op.

Udover nogle hyggelige timer med kollegerne, vil der være vidensdeling om de råvarer som bliver brugt, tips og tricks, og ikke mindst en lækker spændende mad, som måske er lidt anderledes.

OfficeFits Bevægelseskoncept

Vi hjælper dig med at fremme sundhed og bevægelse i arbejdstiden

Få personlig rådgivning

Hej, jeg hedder
Fie og jeg er sundhedsrådgiver