GetUpp

Som en del af vores Bevægelseskoncept får du adgang til OfficeFitPlus, hvor du opnår særlige priser og rabatter på andre sundhedsydelser såsom: GetUpp

 

Vi sidder for meget og bevæger os for lidt. Og netop stillesiddende adfærd er den dominerende årsag til, at mange oplever muskelspændinger og smerter i kroppen. Det hæmmer vores produktivitet, trivsel og arbejdsglæde.

 

Men med GetUpp Assist og den tilhørende GetUpp App er lange, stillesiddende arbejdsdage forbi. GetUpp har nemlig til formål at motivere og inspirere dig til at tænke sundhed, forebyggelse og bevægelse ind i en ellers stillesiddende arbejdsdag.

 

Således kan du nu nemmere variere dine arbejdsstillinger, forbedre din holdning, øge din forbrænding, forebygge muskelspændinger, bliver mere produktiv, forbedre din koncentration, få mere energi i løbet af dagen, og ikke mindst reducere risikoen for op til 35 forskellige livsstilsygdomme.

 

Som OfficeFit kunde får du minimum 15% på alle sundhedsydelser.

GetUpp Assist

Med GetUpp Assist er du et skridt tættere på at få skabt sunde vaner på arbejde.

 

GetUpp Assist placeres på siden af dit hæve-sænke-bord og kommer til at fungere som din personlige assistent i hverdagen. Den påminder dig om at anvende dit hæve-sænke-bord i intervaller du selv har defineret. Derudover kan Assisten hjælpe dig med at justere dit bord i den korrekte ergonomiske sidde- og ståhøjde.

 

Hver gang du rejser dig, øger du din forbrænding og kickstarter dermed automatisk en sundere arbejdsdag.

 

Med GetUpp Assist kan du således variere dine arbejdsstillinger og blive mere aktiv i løbet af dagen.

Spar 40% på GetUpp Assist

Normalpris fra

639 kr.

Pris fra

385 kr.

GetUpp App

Vi kender det alle. Trods gode intentioner, kan det være svært at opretholde motivationen i forhold til at skabe og fastholde nye vaner. Det er her GetUpp Appen kan hjælpe dig.

 

Præcis som du trænger til et motivationsboost vil GetUpp Appen hjælpe dig med at komme op af stolen og bevæge dig. Du har mulighed for at deltage i livesessions, hvor du kan være med til morgenbevægelse, åndedrætstræning og puls og power. I appen har du mulighed for at tracke din aktivitet og sætte personlige mål, eller udfordre dine kollegaer i sjove udfordringer.

 

Desuden kan du koble appen til andet fysisk udstyr og samle dine sundhedsdata ét sted. Dermed får du et samlet overblik over din totale bevægelse i løbet af dagen.

 

Således bliver appen dit værktøj til en sjov og varierende arbejdsdag i bevægelse.

OfficeFits Bevægelseskoncept

Vi hjælper dig med at fremme sundhed og bevægelse i arbejdstiden

Få personlig rådgivning

Hej! Jeg hedder
Camilla, og jeg står klar til at hjælpe dig.