Fysioterapeutisk sundhedsordning – sundhed, tryghed og trivsel for alle medarbejdere

Som en del af vores Bevægelseskoncept får du adgang til OfficeFitPlus, hvor du opnår særlige priser og rabatter på andre sundhedsydelser som f.eks. en fysioterapeutisk sundhedsordning.

 

Vidste du, at 5 ud af 10 af alle på arbejdsmarkedet har oplevet smerter i nakke/skuldre inden for de seneste 3 måneder?

 

En fysioterapeutisk behandlingsordning hos OfficeFit garanterer, at du hurtigt og sikkert kan få behandling, hvis du får brug for det. Som kunde hos os får du minimum 15 % på alle sundhedsydelser.

Hvad får du med en fysioterapeutisk sundhedsordning fra OfficeFit?

En sundhedsordning hos os kan skræddersyes, så den passer til lige præcis dine behov og ønsker. Hos OfficeFit brænder vi for at skabe sundhed og trivsel på arbejdspladsen – en behandlingsordning hos os er derfor ikke bare en sundhedsforsikring.

Har du – lige som så mange andre – en sundhedsforsikring gennem din pensionsordning, så ved du, at du hurtigt kan få behandling på privathospitaler eller hos speciallæger. Størstedelen af sundhedsforsikringerne stiller dog krav om en lægehenvisning, hvis du har behov for fysioterapi. Det betyder, at ventetiden bliver lang, før et nødvendigt og tiltrængt behandlingsforløb hos fysioterapeuten kan begynde. 

En sundhedsordning hos OfficeFit kræver ikke en lægehenvisning.

OfficeFit Bevægelseskoncept

En sundhedsordning er ikke bare en sundhedsforsikring.

Sådan kan en fysioterapeutisk sundhedsordning se ud

Du bestiller en tid hos en af de landsdækkende klinikker, som vi samarbejder med.

 

Herefter får du ved den første konsultation foretaget en fysioterapeutisk udredning, så vi sikrer, at du får den rette og mest effektive behandling. Den fysioterapeutiske udredning tager ca. 1 time, og efterfølgende konsultationer tager ca. 30 min.

 

I OfficeFit mener vi, at den bedste behandling er forebyggelse. Derfor er der også et stort fokus på hjælp til selvhjælp, så du som medarbejder får råd og vejledning til forebyggende øvelser og programmer.

 

Som en del af den fysioterapeutiske sundhedsordning vil din arbejdsplads få tilknyttet en fast sundhedsrådgiver fra OfficeFit. Sundhedsrådgiveren vil i samarbejde med ledelsen på din arbejdsplads kigge på det overordnede forbrug af behandlingsordningen og drøfte evt. forebyggende tiltag og indsatser, så der ikke opstår nye behandlingskrævende skader.

Som OfficeFit-kunde sparer du minimum 15 %

Normalpris fra

405 kr.

udredning 60 min.

344 kr.

udredning 60 min.

In-house fysioterapeutisk behandling

Nogle af vores virksomheder vælger at oprette en in-house-klinik, hvor en fysioterapeut kan træffes et antal dage om ugen. Dette gør det muligt for dig at få både forebyggende behandlinger, inden skaden sker, og mulighed for at få behandlet en skade, efter den er sket. Det hele foregår på din arbejdsplads, hvilket gør det nemt og bekvemt for alle at anvende. Det eneste krav er, at virksomheden stiller et fast lokale til rådighed, hvor vi kan opstille en klinik.

Fysioterapeuten er til stede 7,5 time pr. dag, og dagen kan bruges både til fysioterapeutisk udredning og konsultationer.

Som OfficeFit-kunde sparer du minimum 15 %

Normalpris fra

5.882 kr.

In-house udredning og
behandling pr. dag

5.000 kr.

In-house udredning og
behandling pr. dag

En behandlingsordning hos OfficeFit sikrer dig og dine kollegaer

  1. Hurtig adgang til behandling
  2. Faglig kompetent behandling udført af autoriserede fysioterapeuter
  3. En behandlingsordning, der passer til dig og din arbejdsplads
  4. Fast tilknyttet sundhedsrådgiver
OfficeFits Bevægelseskoncept

Vi hjælper dig med at fremme sundhed og bevægelse i arbejdstiden

Få personlig rådgivning

Hej! Jeg hedder
Nanna, og jeg står klar til at hjælpe dig.