Spar mellem 15% og 40% på ergonomiske produkter med ActiveSupply

Som en del af vores Bevægelseskoncept får du adgang til OfficeFitPlus, hvor du opnår særlige priser og rabatter på kendte varemærker og produkter indenfor kontorløsninger, via ActiveSupply.

 

ActiveSupply er en webshop og en fordelsklub, hvor du opnår store besparelser på kendte mærkevarer og produkter indenfor kontorløsninger. Som OfficeFit abonnementskunde bliver du automatisk premium-kunde.

 

Som OfficeFit kunde får du minimum 15% på alle sundhedsydelser.

Som premium-kunde får du minimum 15% og helt op til 40% på alle produkter på webshoppen. Du betaler 0 kroner, så længe du er OfficeFit kunde.

Via ActiveSupply kan du bl.a. købe ergonomiske produkter såsom skærmforhøjer og rollermouse fra Contour. Du finder også et stort udvalg af hæve sænke borde fra kendte mærker, såsom Conset og Fumac.

En attraktiv pris betyder, at du som premium-kunde ikke skal bruge ressourcer på at sammenligne priser og kvalitet. Som premium-kunde er du sikret markedets skarpeste priser. En aktiv hverdag på kontoret vil sige, at du har mulighed for at variere din arbejdsstilling med jævne mellemrum. Om det er derhjemme. Eller på arbejdspladsen.

Du er velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål til forløb og indhold.

OfficeFit Bevægelseskoncept

I samarbejde med ActiveSupply hjælper vi dig med at indrette et kontor, der giver mulighed for at få en aktiv hverdag på din arbejdsplads. Og vi vil gøre det til en attraktiv pris.

OfficeFits Bevægelseskoncept

Vi hjælper dig med at fremme sundhed og bevægelse i arbejdstiden

Få personlig rådgivning

Hej! Jeg hedder
Christine, og jeg står klar til at hjælpe dig.