Vi giver jer mulighed for at skabe gode resultater!

Hos Officefit tilbyder vi fuld tilfredshed, eller pengene tilbage!  

 

 

Den fulde returret, kan godt betragtes som en prøveperiode, der kan bruges som en vurderings periode for brugerne og virksomheden. Det er selvfølgelig også muligt at ændre og tilpasse pakken til det behov der er på arbejdspladsen. 

 

 

I Danmark er det ca. 1,2 mio. erhvervsaktive, der har stillesiddende arbejde.

Kombineret med en travl hverdag og ofte lidt usund livsstil,

er dette en medvirkende årsag til den kraftige stigning i livsstilssygdomme,

som vi oplever både i Danmark og store dele af den vestlige verden.

 

En undersøgelse fra National Forskningscenter for Arbejdsmiljø og fra Sundhedsstyrelsen viser, at når en arbejdsplads giver mulighed for at motionere i arbejdstiden, har det en forebyggende effekt på korttidssygefraværet, og giver produktivitets-stigning. Aktivitet og bevægelse i arbejdstiden skal derfor ikke ses som udgift alene. Det er en investering, som fører til plus på bundlinjen.  Brug 5 minutter på at læse artiklen, hvordan du får mest sundhed for pengene.

 

Vi gør det let for dig at komme igang.

OfficeFit leverer udstyret direkte på din adresse og sørger for at få det monteret og placeret, hvor I vil have det. Vores konsulenter sørger også for, at I får en god start på forløbet, så I får det maksimale udbytte af udstyret. Alle medarbejdere inviteres til et opstartsmøde, hvor de får forståelse for vigtigheden af bevægelse i dagligdagen, information om kroppens fysiologi og forbrænding – og ikke mindst en grundig introduktion i brugen af udstyret og den motivationsskabende software. Efter opstartsmødet er alle medarbejdere med garanti motiveret for at komme i gang.

 

KONTAKT OS HER!